Imate težave s hojo? Fizioterapija, ki pomaga!
Zdravje
Tipografija

Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Hodite s kratkimi koraki? Hodite vedno slabše in manj stabilno ali pa celo sploh ne morete več hoditi?

therapia logo 1Pri naštetih težavah vam lahko pomagajo fizioterapevti podjetja Therapia, ki pridejo na vaš dom. Svoje delo opravljajo v Celju, Velenju, Žalcu. Fizioterapijo na domu pa izvajajo tudi v Ljubljani, Mariboru, na Ptuju, v Kopru, Izoli, na Jesenicah …

97 odstotkov uspešnih rehabilitacij!

Z leti so v podjetju Therapia ugotovili, da z že uveljavljenimi fizioterapevtskimi metodami in tehnikami ne morejo dosegati zadovoljivih rezultatov pri ljudeh, ki imajo težave s hojo. Zato so diplomirani fizioterapevti tega podjetja prav zanje razvili svojo tehniko fizioterapije, s katero dosegajo neverjetno dobre rezultate. Kar 97 odstotkov bolnikov, ki jih prevzamejo, namreč postavijo nazaj na noge, da hodijo vsaj tako dobro kot v času, preden so opešali. Večino pa rehabilitirajo v še boljšo formo.

Komu pomagajo?

Podjetje Therapia, d. o. o., se je kot prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji specializiralo za fizioterapijo na domu. Zato je danes najstarejše takšno fizioterapevtsko podjetje z največ izkušnjami s področja fizioterapije na domu. Pomagajo ljudem s slabim ravnotežjem, tistim, ki ne morejo več hoditi, nevrološkim bolnikom, kot so bolniki po možganski kapi, bolnikom s Parkinsonovo boleznijo, z multiplo sklerozo, z manj znano amiotrofično lateralno sklerozo in drugim. Prav tako pomagajo tudi ljudem, ki so opešali zaradi starosti, vrtoglavice, poškodbe, degenerativnih sprememb, rakastih tumorjev in operacije.

Z leti dela so si nabrali veliko izkušenj, da lahko dvignejo kakovost življenja in samostojnost svojih strank, čeprav je njihova povprečna starost od 70 do 100 let. Hkrati pa preprečijo najhujše, kar bi sledilo, če bi bolnik še nazadoval in obležal – preležanine, pljučnice, depresijo, odvisnost od drugih ali celo smrt.

Primer bolnika

“Moja 86-letna mama je pred nekaj meseci že skoraj povsem obležala, ko sem zasledil, da za takšne primere obstaja fizioterapija in da ji lahko pomagajo. Zaradi tega sem se takrat v velikem upanju obrnil nanje. Opravili so brezplačen pregled, med katerim so ugotovili, da je za mamo mogoče še veliko narediti. Zato smo se odločili za terapije. Na začetku dvakrat na teden. Ko je mama obvladala osnovo, smo zmanjšali obiske na enkrat na teden. Mama je na začetku morala delati le vaje v postelji. Ko pa je napredovala, je dobivala težje vaje. Vedno je dobila vse tudi narisano in napisano, da je vadila še sama ali z nami. Sledili so svoji tehniki, ki je popolnoma prilagojena za takšne ljudi, kot je moja mama. Danes mama spet kuha in skrbi sama zase. Za vse to se jim iskreno zahvaljujeva.”

 F. H.

Tudi vam ali vašim najbližjim lahko izkušeni diplomirani fizioterapevti opravijo brezplačen neobvezujoč pregled in brez nadaljnjih obveznosti strokovno svetujejo, kakšne so možnosti za izboljšanje hoje, stabilnosti, ravnotežja, bolečin, gibljivosti in podobno. Povedali bodo, kakšne izkušnje imajo z vam podobnimi in kako bi terapija potekala pri vas. Če jih boste poklicali do 30. 11. 2020, pa vam bodo upoštevali še 50% popusta pri prvi fizioterapiji.

Če se v danih razmerah bojite okužbe, vas lahko v času epidemije rehabilitirajo, če to želite, po spletu, kot opravljajo učenci pouk na daljavo

Na brezplačen pregled se lahko naročite na telefonski številki 080 44 66 ali na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

therapia logo 2