Deveterica napadla varnostnike
Kronika
Tipografija

V mesecu januarju so policisti v enem od celjskih gostinskih lokalov obravnavali primer, ko je v večernih urah, skupina devetih oseb napadla varnostnike gostinskega lokala, jim grozila in jih tudi poškodovala. Prav tako so poškodovali tudi inventar na terasi gostinskega lokala.

 

Pretekli teden so pri osumljenih, na dveh lokacijah v Celju, opravili hišne preiskave, kjer so zasegli več palic za napad, bokser, pištoli z naboji ter več električnih vodnikov, za katere obstaja sum, da so bili pridobljeni s kaznivim dejanjem.

Omenjeni so osumljeni tudi, da so konec oktobra lani na terasi gostinskega lokala v Celju napadli in hudo poškodovali 30-letnega moškega, dva od njih sta osumljena še ropa v mesecu novembru, ko sta na Mariborski cesti v Celju napadla 23-letnega moškega ter mu ukradla denarnico.

Zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilništvo, poškodovanje tuje stvari, grožnje, rop ter sodelovanje v skupini, ki stori kaznivo dejanje, so osem oseb kazensko ovadili. Štirim osumljenim, starim 20, 21, 49 in 50 let, ki so državljani Slovenije, Bosne in Hercegovine in Srbije, so za čas nujnih preiskovalnih dejanj odvzeli prostost, dva od njih pa privedli k preiskovalnemu sodniku ter zanju predlagali tudi ukrep izgona tujca iz države.

 

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...