Znane podrobnosti o včerajšnjih požarih
Kronika
Tipografija

Znane so podrobnosti o včerajšnjih požarih na Celjskem. V treh primerih je namreč ogenj izbruhnil na stanovanjskih hišah. (SŠol, Foto: GZ Žalec)

Okoli poldneva je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše v kraju Na Livadi v Rogaški Slatini. Vzrok požara je bilo pregretja dimnika. Ogenj, ki so ga lokalizirali gasilci prostovoljnih gasilskih društev, je poškodoval del ostrešja. Tuja krivda je izključena.

 O požaru, ki je izbruhnil v stanovanjski hiši v Studencah na območju Žalca, so bili policisti obveščeni nekaj čez 12. uro. Z ogledom kraja požara so kriminalisti ugotovili, da je zagorelo zaradi preboja električne energije na kuhinjskem aparatu v mansardnem stanovanju stanovanjske hiše. Tuja krivda za nastanek požara je tudi v tem primeru izključena. Požar so pogasili gasilci okoliških prostovoljnih gasilskih društev. Ogenj je mansardno stanovanje v celoti uničil, pri začetnem gašenju požara se je lažje poškodovala lastnica.

 Okoli 21. ure včeraj pa je gorelo tudi v Podgorju pri Velenju, kjer so ognjeni zublji zajeli ostrešje stanovanjske hiše. Ogenj je uničil streho, na ostale dele hiše se ni razširil. Z ogledom kraja bodo policisti nadaljevali danes.

 

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...