Divjaka vendarle prijeli: vozil brez vozniškega dovoljenja!
Kronika
Tipografija

Celjski policisti so vendarle prijeli divjaka, ki je – kot smo že poročali - danes zjutraj z divjo vožnjo ogrožal Celjane. Gre za 37-letnega Celjana, ki so ga v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi prometnih prekrškov ter kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel dve različni ukradeni registrski tablici. (SŠol)

»Voznika smo nekaj čez sedmo uro zjutraj poskušali ustaviti v Kidričevi ulici v Celju. Voznik policijskih znakov za ustavljanje ni upošteval in je z neprilagojeno hitrostjo odpeljal proti Hudinji. Med begom pred policisti je v več križiščih prevozil rdeče luči, po Mariborski ulici je vozil tudi po nasprotnem smernem vozišču. Pri poskusu preprečitve uradnega dejanja je zapeljal proti policistki, ki je uspela odskočiti, tako da je ni poškodoval, je pa poškodoval policijsko vozilo. Voznika smo nato prijeli v Ulici bratov Dobrotinškov, ko je poskušal peš pobegniti,« so sporočili iz PU Celje.

 Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so mu vozilo zasegli, zaradi nevarne vožnje pa ga bodo kazensko ovadili. Kazensko ga bodo ovadili tudi zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ter zaradi posesti ukradenih registrskih tablic.

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...