Kaj se dogaja na Celjskem? Danes še en umor!
Kronika
Tipografija

 Policija je potrdila naše neuradne informacije, da se je danes v Šentvidu pri Grobelnem zgodil še en umor. (SIMONA ŠOLINIČ, Foto: SHERPA)

»61-letni moški je ustrelil svojo 57-letno partnerko. Operativno-komunikacijski center je na kraj poslal več patrulj. Policisti in reševalci, ki smo jim v izjemno nevarni situaciji zagotovili neprebojne jopiče, so pred stanovanjsko hišo našli žensko, ki je poškodbam na kraju podlegla. Moški se je po streljanju oborožen umaknil v hišo,« so sporočili iz Policijske uprave Celje.

 »Ob vstopu v hišo smo našli hudo ranjenega 61-letnega storilca, ki se je ustrelil. Kljub hitremu nudenju pomoči je storilec poškodbam podlegel,« dodajajo na policiji.

To je že drugi umor v dveh dneh na Celjskem. Policija je namreč ravno danes predstavila nekaj več podrobnosti včerajšnje družinske tragedije na območju Zaloga pri Šempetru. 36-letni moški je včeraj zjutraj umoril 57-letno mamo in hudo poškodoval 50-letnega očeta. 36-letnik je po dejanju s kraja pobegnil, a so ga policisti kmalu izsledili. Osumljenca policija do zdaj nikoli ni obravnavala zaradi nasilja v družini, je pa bil obravnavan že zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog, kršitev javnega reda in miru ter prometnih prekrškov. Motiv za umor in poskus umora kriminalisti še ugotavljajo. Oče je na zdravljenju v celjski bolnišnici in je izven življenjske nevarnosti.

Več o dogajanju v zadnjih dveh dneh bo objavljeno tudi v informativnih oddajah na Radiu Celje, kjer bo jutri o tem posebna oddaja Poudarjeno ob 11.20, podrobnosti tudi v četrtkovi številki Novega tednika. 

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay