Policisti iščejo očividce nesreč
Kronika
Tipografija

Celjski policisti iščejo očividce treh prometnih nesreč, ki so se zgodile v minulih dneh. Prva nesreča se je zgodila v Celju, dve v Velenju.

 V Celju se je nesreča zgodila nekaj minut pred 7. uro zjutraj v sredo, in sicer v neposredni bližini stanovanjskega bloka v Čopovi ulici 23. 47-letna kolesarka se je pripeljala po kolesarski stezi iz smeri Ljubljanske ceste, pred križiščem pa je vanjo trčil voznik skiroja na električni pogon. Kolesarka je padla, voznik skiroja je po trčenju ustavil, ko pa je videl, da je kolesarka vstala, je odpeljal naprej. Kolesarka je zdravniško pomoč poiskala kasneje. Pri pregledu so ugotovili, da se je hudo poškodovala.

 Druga nesreča se je zgodila v torek, ob 19.20 uri, v Šaleku na označenem območju za pešce. Otrok, ki se je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal s kolesom, je na ploščadi med stanovanjskimi bloki - v neposredni bližini večstanovanjske zgradbe Šalek 90 - trčil v 10-letno peško. Oba otroka sta padla, kolesar je nato odpeljal. Deklica, ki si je pri padcu zlomila roko, je pomoč včeraj poiskala v Splošni bolnišnici Celje.

 Tretjo prometno nesrečo pa so policisti obravnavali včeraj, okoli 15.50 ure, na parkirišču pred glavno pošto oziroma pri trgovskem centru Spar v Velenju. Med vožnjo je padla mladoletna voznica, ki se je izogibala trčenju z osebnim vozilom znamke Toyota, bele barve, s katerim je vzvratno s parkirišča zapeljal starejši voznik. Do trčenja med vozili ni prišlo. Voznik naj bi padec videl, vendar na kraju ni ustavil. Mladoletna mopedistka se je pri padcu poškodovala.

 Vse, ki so katero od omenjenih prometnih nesreč videli ali o njih karkoli vedo, policija naproša, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali pošljejo FB obvestilo na Policijsko upravo Celje.

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...

Sledite nam

 
aplikacija

appstore  googleplay