Nova KBM v središču Ljubljane pripravila odmeven sprejem
Gospodarstvo
Tipografija

Čudovit ambient preddverja Križank se je sredi avgusta spremenil v prizorišče zelo odmevnega poslovnega druženja v okviru Festivala Ljubljana. Zanj je bila zaslužna Nova KBM, ki je tudi v osrednji Sloveniji vse bolj prodorna.  Letos je banka v okviru sponzorstva festivala v središče Ljubljane povabila številne stranke in poslovne partnerje iz vse Slovenije ter jim podarila enkratno doživetje in priložnost za poslovno mreženje.  Med izbranimi gosti sta bili tudi veleposlanica Velike Britanije Tiffany Sadler in odpravnica poslov ZDA Suzan Falatko.

John Denhof, predsednik uprave Nove KBM, je povedal, da je podpora festivalu, enemu najvidnejših mednarodnih kulturnih dogodkov, pomemben del bančne strategije družbene odgovornosti. Sodelovanje je uspešno, saj banko in festival družijo pozitivne vrednote, kot so povezovanje, odličnost in usmerjenost k ciljem. Vse to ekipa festivala pod vodstvom direktorja Darka Brleka tudi v trenutnih razmerah, ki organizatorjem dogodkov niso naklonjeni, zelo dobro izkazuje.

Pester poletni večer je povezovala vedno odlična Bernarda Žarn, za prijetno glasbeno vzdušje pa sta poskrbeli izvrstni Zala in Julija - De Liri. Poslovno mreženje je obogatila vinsko-kulinarična zgodba, ki so jo pripravili v JRE Slovenija, združenju vrhunskih šefov in restavracij, pod vodstvom predsednika Gašperja Puhana. Gostje so razvajali svoje brbončice s kulinaričnimi mojstrovinami Grege Repovža iz restavracije Repovž in chefa Marka Vršiča iz Galerije okusov. Za vinski del zgodbe pa so bili zaslužni Jan Hendrik Maier s posesti Vino Gross in Dejan Lutar s posestva Marof. Gostom sta se za kratek čas pridružili še Roxie in Velma, glavni igralki iz muzikala Chicago. Celotno zgodbo enega najpopularnejših muzikalov na svetu so si gostje ogledali na Kongresnem trgu. V banki so tako sklenili še en uspešen poslovni dogodek ter z njim dokazali, da je oseben odnos, ob odličnih bančnih produktih in storitvah, še kako pomembna sestavina za uspešno poslovno partnerstvo.


novakbm 1

Predsednik uprave Nove KBM John Denhof in podpredsednik uprave Nove KBM Jon Locke v družbi chefov JRE.

novakbm 2

Gostje so uživali v izbranih melodijah Zale in Julije – De Liri.

novakbm 3

Povezovanje kulture s poslovnimi cilji je pomemben del strategije družbene odgovornosti v Novi KBM.

Najbolj brano

Odlična donosnost z rastjo premij in rezultata iz poslovanja! Odlična donosnost z rastjo premij in rezultata iz...
Petek, 20 Maj 2022 10:01
Skupina Generali v prvem trimesečju: odlična donosnost z rastjo premij in rezultata iz poslovanja, i...

Preberite več...

Generali zavarovalnica d. d. v jubilejnem letu Generali zavarovalnica d. d. v jubilejnem letu
Sreda, 13 April 2022 13:42
Ob 25-letnici zavezani h gradnji vseživljenjskega partnerstva s strankami, trajnostnemu poslovanju i...

Preberite več...

Lunos je najboljši zaposlovalec med malimi podjetji Lunos je najboljši zaposlovalec med malimi podjetji
Torek, 05 April 2022 11:25
Lunos je postal najboljši zaposlovalec med malimi podjetji v izboru najuglednejših in najuspešnejših...

Preberite več...

Rekordni dobički zdravstvenih domov, ki so bili zaprti za bolne Rekordni dobički zdravstvenih domov, ki so bili zaprti...
Četrtek, 31 Marec 2022 11:21
Zakaj so največje tri bolnišnice (spet) končale v rdečih številkah in zakaj so zdravstveni domovi kl...

Preberite več...

Sledite nam

Prireditvenik