Šmarski proizvajalec gozdarskih vitlov med najboljšimi
Gospodarstvo
Tipografija

Iz šmarskega podjetja Pišek-Vitli Krpan, ki se sicer zelo redko pojavlja v javnosti, so sporočili, da jim je bonitetna hiša Bisnode podelila certifikat Platinasta bonitetna odličnost. Certifikat pomeni, da je podjetje najbolj zanesljivo in verodostojno za sodelovanje s kupci, z dobavitelji in drugimi  partnerji. Ima ga le malo slovenskih družb, prislužijo si ga tiste, ki imajo tri leta zapored najvišjo bonitetno oceno odličnosti.

Podjetje Pišek-Vitli Krpan je vodilni proizvajalec gozdarskih vitlov na svetu. Zaposluje 230 ljudi, lani je ustvarilo malo več kot 29 milijonov evrov čistih prihodkov od prodaje in 2,5 milijona evrov čistega dobička. Kljub težavam, ki jih je prinesla pandemija koronavirusa, dobro posluje tudi letos in je v prvi polovici leta doseglo zelo dobre rezultate. Izdelki Krpan so plod lastnega razvoja, saj podjetje veliko vlaga v razvoj in inovacije ter nenehno išče učinkovite in tehnično dovršene  rešitve na področju gozdarske mehanizacije.
Priznanje je potrditev, da so poslovno na pravi poti, pravijo v podjetju, obenem jih zavezuje, da še naprej ostajajo dober delodajalec in zaupanja vreden partner vsem kupcem v Evropi in po svetu. »Naši izdelki so sinonim za kakovost. V dejavnosti  kmetijske mehanizacije smo eden redkih, če ne celo edini proizvajalec, ki za vse svoje izdelke in posamezne sklope nudi 3-letno garancijo. Še vedno trdim, da je za uspeh podjetja odgovoren in hkrati tudi zaslužen vsak delavec,« je ob prejemu priznanja povedal direktor in ustanovitelj podjetja Franc Pišek.       
Certifikat, kakršnega je dobila družba Pišek-Vitli Krpan, je najvišje priznanje poslovne odličnosti, ki ga poslovnoanalitična hiša Bisnode podeljuje v dvanajstih evropskih državah in je v svetu uveljavljen način za potrjevanje dosežkov podjetij.
Foto: Pišek-Vitli Krpan

Najbolj brano

Kamnolom v Veliki Pirešici končno prodan Kamnolom v Veliki Pirešici končno prodan
Četrtek, 24 Junij 2021 08:37
Zmagovalec dražbe, na kateri je stečajna upraviteljica CM Celje Milena Sisinger prodajala kamnolom v...

Preberite več...

Teš bogatejši za 131 milijonov evrov Teš bogatejši za 131 milijonov evrov
Četrtek, 11 Marec 2021 16:32
Holding Slovenske elektrarne (HSE) in Termoelektrarna Šoštanj (Teš) sta še uradno potrdila, da sta s...

Preberite več...

Teš ne bo izvajal sosežiga odpadkov Teš ne bo izvajal sosežiga odpadkov
Sreda, 03 Marec 2021 12:39
V Tešu so si premislili glede sosežiga odpadkov. Zaradi izraženega nasprotovanja šoštanjskega občins...

Preberite več...

Podjetniške ideje živijo tudi v teh časih Podjetniške ideje živijo tudi v teh časih
Četrtek, 25 Februar 2021 10:13
Minule mesece so odpadla razna druženja, odpraviti se ni bilo mogoče na nobeno prireditev ali izlet....

Preberite več...

Sledite nam

 
aplikacija

appstore  googleplay