Kako do energetsko učinkovite kmetije
Gospodarstvo
Tipografija

Pri Petrolu nudijo vrsto trajnostih energetskih rešitev, s katerimi boste izboljšali svojo energetsko učinkovitost, tudi z uporabo energije iz obnovljivih virov, s tem pa ne le prihranili, ampak postali tudi konkurenčnejši na trgu.

Med storitvami za poslovne uporabnike, lahko najdete rešitve za varčen, energijsko učinkovit in okolju prijazen objekt. Pa naj gre za namestitev plinskih kotlovnic, toplotnih črpalk ali za učinkovito osvetlitev hleva in drugih gospodarskih objektov. Petrolova veleprodajna mreža in servisne delavnice Vianor pa vam zagotavljajo vse kar potrebujete za vaša kmetijska vozila.

V Petrolu so boljšo energetsko učinkovitost zagotovili tudi kmetiji Juhart, s sončno elektrarno moči 53 kW. Ta zagotavlja delno samooskrbo z električno energijo, investicijo pa Juhartovi odplačujejo z denarjem, ki bi ga sicer namenili za elektriko. Poleg prihrankov pri stroških električne energije, so s to investicijo poskrbeli še za večjo energetsko varnost ob morebitnem izpadu elektrike.

Investicijo vam pri Petrolu omogočijo brez začetnih stroškov, z brezobrestnim obročnim odplačevanjem do 5 let. Pomagajo tudi pri pridobivanju nepovratnih sredstev, ter priskočijo na pomoč pri javnih razpisih.

 

aplikacija

appstore  googleplay