Na glas povesta tisto, kar si gledalci le mislijo
Družba
Tipografija

Da prihajata iz Spodnje Savinjske doline, ni nobena skrivnost. Njun simpatičen savinjski naglas ju namreč izdaja že na daleč. Ajla Džafić in Nuša Maloprav, ki ob koncih tedna po oddaji Sanjski moški komentirata dogajanje, prihajata z Vranskega. Kot pravita, v vlogi nadvse uživata. Le kako ne bi, saj jima je pisana na kožo. Kdor namreč pozna zgovorni 21-letnici, zagotovo ve, da sta tudi sicer v vsakdanjem življenju brez dlake na jeziku.

Najboljši prijateljici sta že od drugega razreda osnovne šole, ko se je Nuša iz Žalca preselila na Vransko. Za oddajo Vrtnice in vino sta se prijavili, ker skupaj zelo radi gledata televizijo. »V času ›korone‹ sva veliko časa preživeli skupaj. Pri Nuši sva gledali različne serije in jih na veliko komentirali. Malo za šalo in malo zares sva rekli, da si bova ustvarili Youtubov kanal, na katerem bova ›lapali‹ in komentirali različne dogodke.« Minil ni teden, ko jima je kolega sporočil, da Pop TV išče komentatorje za oddajo po Sanjskem moškem. Niti za trenutek nista oklevali, zato sta se nemudoma prijavili na razpis. Po vseh avdicijah in ožjih izborih sta zelo ponosi, da sta ustvarjalce oddaje prepričali do te mere, da lahko svoj pogled na vse ljubezenske zaplete delita z vso Slovenijo. Njuna naloga je namreč, da iz domačih naslanjačev na glas povesta tisto, kar mislijo tudi gledalci.

Pristni odzivi

»Oddaji, ki sta ob koncih tedna, snemamo vsak teden sproti. Na komentiranje se nič ne pripravljava, temveč gre povsem za spontan pogovor in telesno mimiko. Osnovo vodilo je, da pri tem nisva žaljivi do kandidatk in sanjskega moškega, temveč da ohranjava kulturni dialog,« povesta zgovorni Vranšanki, ki poleg takšnih in drugačnih zabavnih komentarjev, ob katerih gledalcem ne preostane drugega, kot da se jim smejijo, ne skrivata niti svojih favoritinj. Pesti stiskata za »Francozinjo« Tjašo, »nogometašico« Kajo, prikupno Velenjčanko Anjo, študentko turizma Nino … Sanjskega moškega Gregorja v živo še nista uspeli spoznati, nedvomno pa se strinjata, da je dobra »partija«, še posebej ko je zgoraj brez. »Na trenutke bi sicer lahko malo manj laskal, ampak to so že malenkosti,« še dodajata.

Še vedno nerazdružljivi

Ajla dela v gostinskem lokalu, Nuša je študentka. Prva prisega predvsem na mehiške in turške limonade, druga na slovenske nadaljevanke in šove, ki se v zadnjih letih vrstijo kot po tekočem traku. Seveda to ni njun edini način preživljanja prostega časa. Radi se namreč podata tudi naokrog. Za letošnje poletje načrtujeta kampiranje po Sloveniji. Morda ju boste v katerem kampu opazili tudi vi. Glede na to, kako nasmejani in zgovorni sta, ju boste le težko spregledali. Ajle se mimogrede morda kdo spomni tudi z žalskega lepotnega izbora za smaragdno kraljico, kjer je bila pred leti okronana za drugo spremljevalko. Foto: PopTv

Najbolj brano

V karanteni 23 otrok celjskega vrtca V karanteni 23 otrok celjskega vrtca
Četrtek, 23 Julij 2020 11:19
  Ravnateljica vrtca Tončke Čečeve Irena Hren je za naš medij potrdila, da so v karanteni trije str...

Preberite več...

Kmalu v  Tropsko hišo h krokodilu Kmalu v Tropsko hišo h krokodilu
Četrtek, 06 Avgust 2020 14:08
V pritličju prenovljenega Celjskega doma nastaja zanimiva novost, ki bo nekaj posebnega ne le v celj...

Preberite več...

V bolnišnici zaradi tega dogodka uvedli interni nadzor V bolnišnici zaradi tega dogodka uvedli interni nadzor...
Torek, 01 Junij 2021 14:38
Na socialnem omrežju Facebook se je te dni razširila izkušnja bolnice, ki je pred dnevi bila sprejet...

Preberite več...

Šmartinsko jezero bo dobilo Panoramo Šmartinsko jezero bo dobilo Panoramo
Četrtek, 04 Marec 2021 06:06
Je eden od turističnih biserov Celja, a mesto možnosti in priložnosti, ki jih Šmartinsko jezero za r...

Preberite več...

Sledite nam

Prireditvenik