Dober odziv na akcijo zbiranja elektronskih aparatov v Bukovžlaku
Družba
Tipografija

V družbi Simbio so zadovoljni z odzivom občanov na nagradno igro Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo v Bukovžlaku, pri kateri sodelujejo z družbo Zeos. Ta je nagradno igro pripravila v sklopu petletnega projekta Life Spodbujamo e-krožno pod sloganom #Še sem uporaben ter skupaj s Simbiem kot lokalnim partnerjem, Zbornico komunalnega gospodarstva pri GZS in podjetjem TSD. V nagradni igri lahko sodelujejo gospodinjstva, ki so uporabniki storitev Simbia. Glavna nagrada je plačilo mesečnih položnic za komunalne odpadke za večji del leta.

Namen projekta je, da bodo v novem kotičku za še delujoče aparate, postavljenem v začetku letošnjega poletja v Rcero Celje v Bukovžlaku, zbrali čim več aparatov, ki jih posamezniki ne potrebujejo več. V kotičku zbirajo aparate, ki so varni za uporabo, niso pokvarjeni ali poškodovani, niso prekomerno umazani in niso starejši od deset let. »Aparati se v našem kotičku za ponovno uporabo v sklopu nagradne igre Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo v Bukovžlaku počasi nabirajo. Nagradna igra traja približno mesec in v tem času smo zabeležili približno 50 aparatov, ki so bili pravilno označeni za sodelovanje v nagradni igri. Verjamemo, da imajo občanke in občani v svojih gospodinjstvih podobnih še ohranjenih aparatov na zalogi dovolj. Z njimi bi lahko vsak teden zapolnili police v našem kotičku. Ker nagradna igra traja do 16. decembra, je še dovolj časa za sodelovanje. Zato vse Celjane lepo vabimo, naj se ločijo od svojih še delujočih aparatov, ki jih več ne uporabljajo, in jih prinesejo v Rcero Celje Bukovžlak. Tako bomo aparatom podaljšali uporabno dobo in istočasno poskrbeli za naravo,« so povedali v družbi Simbio.

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v žrebu za deset zelo privlačnih nagrad, desetkratno plačilo mesečnih položnic rednega odvoza odpadkov iz gospodinjstev za leto 2021 pri podjetju Simbio.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi lokalni prebivalci, ki uporabljajo komunale storitve pri podjetju Simbio. Nagradnemu žrebanju se priključijo tako, da v kotiček v Bukovžlaku oddajo en še delujoč aparat ter ga pred oddajo ustrezno označijo z nalepko, ki jo dobijo v kotičku. Svoj del nalepke nato skrbno shranijo do žrebanja, ki bo 17. decembra 2020. Še isti dan bodo rezultati žreba objavljeni na spletnih straneh www.simbio.si in www.rabljeniaparati.si.

Najbolj brano

Znan je novi lastnik Hotela Žalec Znan je novi lastnik Hotela Žalec
Ponedeljek, 20 December 2021 12:33
Ugibanj, kdo bo novi lastnik Hotela Žalec, je konec. Svetniki Občine Žalec so na seji prejšnji teden...

Preberite več...

V karanteni 23 otrok celjskega vrtca V karanteni 23 otrok celjskega vrtca
Četrtek, 23 Julij 2020 11:19
  Ravnateljica vrtca Tončke Čečeve Irena Hren je za naš medij potrdila, da so v karanteni trije str...

Preberite več...

Kmalu v  Tropsko hišo h krokodilu Kmalu v Tropsko hišo h krokodilu
Četrtek, 06 Avgust 2020 14:08
V pritličju prenovljenega Celjskega doma nastaja zanimiva novost, ki bo nekaj posebnega ne le v celj...

Preberite več...

Upokojenca ostala brez doma Upokojenca ostala brez doma
Petek, 21 Januar 2022 09:10
Nesreča nikoli ne počiva. To sta na lastni koži izkusila upokojenca iz Podgorja v mestni občini Vele...

Preberite več...