Skupaj izpolnimo želje najmlajših!
Akcije
Tipografija

Citycenter Celje že 12 let pripravlja edinstveno humanitarno akcijo v slovenskem prostoru, s katero ob koncu leta obdari vse otroke iz rejniških družin iz celotne celjske regije. Do letos je obdaril že 1.600 otrok.

Otroci od 5. do 10. leta so svoje novoletne želje narisali, nekaj risbic je izobešenih na posebni smrečici želja v nakupovalnem središču Citycenter Celje, kjer lahko obiskovalci izberejo določeno risbico in uresničijo željo mladega »slikarja«. »V okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce vse od leta 2009 skrbimo za obdarovanje vseh otrok iz celjske regije, ki živijo v rejniških družinah. Za tiste otroke, ki niso vključeni v risanje novoletnih želja, poskrbimo v Citycentru Celje, tako da jim podarimo naše darilne bone Desetake, da si na ta način lahko izpolnijo svoje praznične želje,« pravi Darja Lesjak, vodja nakupovalnega središča Citycenter Celje.
V medijski hiši NT & RC smo se letos odločili, da bomo skupaj z našimi bralci in poslušalci postali ambasadorji te dobrodelne akcije in pomagali izpolniti tri želje rejniških otrok. Amar, star 7 let, si želi skiro. To željo mu bomo izpolnili mi kot ambasador akcije. Vas pa prosimo, da nam pomagate izpolniti še preostali dve želji. Sedemletna Julija si želi knjigo o živalih, Adrijana, stara prav tako 7 let, voziček za punčke.
Tiste, ki ste pripravljeni darovati, prosimo, da se prijavite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Prvega, ki se bo prijavil za določeno nagrado, bomo obvestili o načinu prevzema darila.

Najbolj brano

Kuharske Bukve Kuharske Bukve
Ponedeljek, 20 April 2020 14:40

Preberite več...

Zmagovalca sta Maša in Davor! Zmagovalca sta Maša in Davor!
Četrtek, 04 Junij 2020 11:28
  Od februarja ste lahko v deveti sezoni naše akcije glasovali za svojega favorita. Največ glasov s...

Preberite več...

Na Braču je letos res vse všteto Na Braču je letos res vse všteto
Ponedeljek, 22 Junij 2020 12:58
Radio Celje, Novi tednik in Relax skrbimo za brezskrbne počitnice.

Preberite več...

Odlično vzdušje na glasbenem spektaklu Odlično vzdušje na glasbenem spektaklu
Nedelja, 20 September 2020 09:01
Na velikem koncertu leta naše medijske hiše, ki je bil sinoči na celjskem sejmišču, so za fantastičn...

Preberite več...